Cristina Serret Alonso (Reus, 1973) cronista de l'actualitat, divulgadora científica, autora de guies, escriptora, periodista... acaba de saber que la col·lecció de llibres Petit Sapiens ha rebut el premi a la Millor
obra infantil/juvenil de coneixements dels Premis Crítica Serra d'Or. Hi té publicada
La primera astronauta (Ara Llibres). I no té espera, ho fa saber a la xarxa des del pàrquing mateix, coherent amb la seva ànsia inajornable de difusió de l'actualitat.
Serret escriu i publica en diferents mitjans per a infants, per a joves i per a adults. Hem gaudit de les pastilles de matèries diverses, en català i anglès a 'Ara Kids' del suplement Ara Criatures. I a la revista «Cocoter». És autora de la sèrie L'Equip Ciber (Shackleton books), on la Sara, el Diego, l'Àlex i la Mariaja viuen aventures que els enfronten a riscos del món digital i aprendren a utilitzar internet de forma segura. Publica cròniques a la «Revista Sapiens», com ara la del dia a dia dels jaciments de la costa catalana o l'experiència en un Escape room al refugi antiaeri de Valls. Publica articles on sentim els gustos i les olors que experimenta en cuines patrimonials als capítols de 'La convidada' a la revista «Cuina». I tot plegat, sense deixar l'article diari de difusió d'activitats, a la contraportada del «Diari Més», caracteritzat per la precisió i un aire narratiu que es fa llegir. Serret no deixa pedra per moure, té capacitat de treball i molt de talent, també.
Serret escriu i publica en diferents mitjans per a infants, per a joves i per a adults. Hem gaudit de les pastilles de matèries diverses, en català i anglès a 'Ara Kids' del suplement Ara Criatures. I a la revista «Cocoter». És autora de la sèrie L'Equip Ciber (Shackleton books), on la Sara, el Diego, l'Àlex i la Mariaja viuen aventures que els enfronten a riscos del món digital i aprendren a utilitzar internet de forma segura. Publica cròniques a la «Revista Sapiens», com ara la del dia a dia dels jaciments de la costa catalana o l'experiència en un Escape room al refugi antiaeri de Valls. Publica articles on sentim els gustos i les olors que experimenta en cuines patrimonials als capítols de 'La convidada' a la revista «Cuina». I tot plegat, sense deixar l'article diari de difusió d'activitats, a la contraportada del «Diari Més», caracteritzat per la precisió i un aire narratiu que es fa llegir. Serret no deixa pedra per moure, té capacitat de treball i molt de talent, també.
... sense
descuidar l'art que oculta l'art,
que dona semblança de senzillesa a la dificultat
més gran i aporta claredat a les idees
més enredades i revesses.
que dona semblança de senzillesa a la dificultat
més gran i aporta claredat a les idees
més enredades i revesses.
EDWARD ST AUBYN. No tinc paraules