30 de maig 2018

SÈRIE 'LES MOLÈSTIES', A BARCELONA TELEVISIÓ

José Pérez, David Verdaguer i Roger Coma,
els protagonistes masculins de la sèrie 'Les molèsties', de BTV
Cada diumenge a Barcelona Televisió (BTV) ens espera un  nou capítol de la sèrie de ficció Les molèsties, escrita i dirigida per Roger Coma, que també n'és un dels actors protagonistes. Se centra en el costumisme generacional de tres parelles d'amics que passen de la trentena i tenen fills petits: Roger Coma/ Margalida Grimalt, David Verdaguer/Maria Rodríguez i José Pérez/Alba Florejachs.
Capítols de 25 minuts l'argument dels quals es basa en situacions de la vida quotidiana de la parella i la relació amb els amics. Històries explicades amb diàlegs en picat i humor surrealista i tendre,  estirant les neurosis amb les quals tothom s'hi pot sentir identificat: les molèsties de casar-se, les de tenir parella i amics, les de treure's el carnet de conduir, les molèsties de ser un mateix... Un guió original i tan ben arrodonit —'sobre la marxa'— que els sis intèrprets es fan seu amb naturalitat.
Roger Coma, a banda de ser conegut com a actor, va revelar un estil propi com a guionista humorístic i director amb la sèrie Les coses grans (podeu trobar-la a filmin.cat). I ara ens ha tornat a sorprendre gratament  amb Les molèsties. Una excel·lent aposta de BTV per iniciar les sèries pròpies. No ens perdem cap d'aquests capítols de malícia casolana.