04 de maig 2014

MUNTÀNYUM 2014, EL PROGRAMA

Vegeu el programa d'actes Muntànyum 2014
clicant la imatge:


Foto: © Carmina Mauri Mestre
Seixanta-un expositors de Catalunya, entre els quals, catorze de convidats de la Terra Alta, i dos de fora del Principat —un del País Basc i un altre de valencià— presentaran els seus productes i serveis a la Fira Muntànyum 2014. Llibres, guies, mapes, bicicletes, eines per Internet, GPS... s'hi faran tallers, exposicions, demostracions i debats. Tot un ventall d'activitats esportives i lúdiques per a totes les edats. A més, amb el Projecte Sender 1714, la fira forma part de les activitats de celebració del Tricentenari.
La comarca convidada, la Terra Alta,  presentarà els seus cellers i allotjaments rurals i oferirà tallers, tasts i un sopar popular amb els seus productes de gran qualitat.
Durant la presentació de Muntànyum, al Palau Bofarull de Reus,  van quedar paleses les grans expectatives que hi ha posades en la fira, i en la futura marca Duesaigües: com un element de promoció econòmica del territori, com a projecte estimulant i innovador en el món del turisme rural i de muntanya. Segons Jordi Foraster, coordinador de la fira, l’objectiu és arribar a ser una fira de referència per a tot el sector del turisme, la cultura i el món rural i de muntanya. I sobretot potenciar i dinamitzar la zona interior del Baix Camp.

Informa:
 CARMINA MAURI MESTRE
cronista de Muntànyum 2014