14 de desembre 2022

JOVES TALENTS A L'ESPAI KBR MAPFRE

Una imatge fixa pot suggerir el moviment a través de la composició, però ¿pot suggerir el so? Els fotògrafs de les noves fornades investiguen aquest fet i exploren altres límits de la fotografia artística. Ho hem vist a l'exposició de la segona edició de KBr Flama'22 on es presenten quatre projectes que signen joves talents de les escoles de fotografia de Barcelona.

Nanouch Congost (Girona, 1999) presenta 'Papa', un projecte que parteix de la relació amb un pare absent. Va entrevistar i fotografiar un seguit de persones de diferents edats i els demanava una fotografia d'arxiu del pare i que en fessin una descripció lliure.

Guillermo Fernández (Granada, 1991) a la sèrie 'Los santos innocentes'  il·lumina la realitat nocturna contemporània de la província de Granada, actual 'regne' de la marihuana.

Jordi Miquel Riera (Girona, 1977) explora a 'Modus imaginis'  les possibilitats de la fotografia per suggerir o representar el so.

Sílvia Parés (Vic, 1997) a 'Owning the Weather' reimagina el fenomen de la manipulació climàtica en una peça audiovisual que explora el passat, reflexiona sobre el present i imagina el futur dels nostres cels.

Oberta fins al 15 de gener de 2023