24 de juny 2021

'WHAT THE DURRELLS DID NEXT'

El Corfú dels Durrell. Foto: © Xavier Moret
Què se'n va fer de la Louisa Durrell i dels seus fills Larry, Leslie,  Margo i Jerry, després de Corfú? Ho explica el documental What the Durrells did next, presentat per l'actriu Keeley Hawes, que ha interpretat la matriarca dels Durrell a les 4 temporades de la sèrie. 

El germà gran, Lawrence  seria anys a venir l'autor del cèlebre Quartet d'Alexandria. Margaret Durrell  va escriure a la dècada dels seixanta Què se'n va fer de Margo?, una autobiografia que la seva neta va publicar el 1991. 
Gerald Durrell — amb la trilogia del qual sobre la seva vida a Corfú en què es basa la sèrie— va estudiar zoologia i es va convertir en un naturalista d'anomenada universal. 
Del taxista Spiros —Spiros Americanos—, en parla la seva neta que recull la veu popular de l'illa que diu que l'home va ser la mà dreta de la mare Durrell i que van viure un amor platònic.

Gerald i Lawrence, cada un a la seva manera, van descriure en els seus llibres els anys que van viure a l’illa grega quan encara no havia sigut conquerida pel turisme massiu.

En aquest blog:

T'he Durells, 4a i última temporada