26 de juny 2021

FRANCESC MAURI I CARMINA MAURI EXPOSEN A VILANOVA

Després d'un any de pintar en grup reduït, el col·lectiu de Pintors de la Baronia torna a mostrar les seves obres, aquesta vegada a l'edifici de la Cooperativa de Vilanova d'Escornalbou. Hi exposen pintures els duesaigüencs Francesc Mauri i la seva filla Carmina. Uns treballs polits i silenciosos que eternitzen un instant de la natura. L'art és allò més semblant que podem fer els humans per aturar el temps. Però  els cicles de la natura són inaturables i en les pintures dels duesaigüencs hi són en latència. La natura en calma, a punt de desfermar-se,  com en el bosc de tardor de la Carmina on un cop d'aire pot transformar-la de sobte o els núvols amenaçants de la marina del Francesc. El temps, sempre el temps, que passarà per les magranes, també. 
Mural de Vilanova d'Escornalbou, oli, 240 x 160 cm
Enguany l'exposició presenta un mural d'homenatge al poble de Vilanova d'Escornalbou format per 24 olis de 40 x 40 que han pintat cadascun dels membres de l'entitat sota el guiatge de l'artista i professora Elena Oudjian.

D'esquerra a dreta: Noèlia T., Francesc M.
i Carmina M., a la inauguració de l'exposició
A la inauguració de l'exposició, l'alcaldessa de Duesaigües, Noèlia Tarragó, va encoratjar els participants a persistir en la seva afició artística.

Oberta fins al 25 de juliol