12 de desembre 2012

ESPONJA VEGETAL, REGAL DE NADAL

Esponja vegetal. Totalment natural i 100% biodegradable.
Beneficiosa pel cos ja que és un exfoliant ideal, suavitza la pell,
estimula la circulació sanguínia i prevé la cel·lulitis.
Foto: © Iolanda Salvadó
Aquí tenim les esponges vegetals. El projecte va començar com comencen totes les coses, petites i grans: amb una llavor. Diguem-ho tot, amb una llavor  i la voluntat de fer-la germinar. L'aigua controlada en els solcs de les carabasseres d'esponja (luffa aegyptiaca), l'adob just, l'enramat de les branques, la mirada amorosa vigilant la maduració de cada fruit,  la collita, l'assecatge, el repelat i la recollida de noves llavors.
La presentació rústica amb una faixa de cartolina ondulada i l'etiqueta és el toc final que fa que el producte natural entri pels ulls. ¿Qui es pot resistir a aquest petit plaer?


He vist néixer aquestes esponges i ha estat un plaer ser testimoni de la dedicació amb què la seva promotora (Montse Francisco, vegeu-ne aquí el perfil) les ha fet créixer fins a poder-les posar —sense complexos— en una prestatgeria per ser comercialitzades.
Ara aspiro que molta gent valori aquesta realitat artesana i la vulgui provar.

Podeu trobar aquesta esponja vegetal dins de diversos de lots de Nadal (que contenen sabó natural i sabó moll) a uns preus 100% assequibles a butxaques de contingut biodegradable. Comproveu-ho.

Comandes: 
659823586 (Montse)
rabascalls@hotmail.com