01 de gener 2023

LLIBRES OBJECTE. NOUS PROJECTES

¡Com m'agrada presentar creacions literàries en formats, suports i espais diferents! Especialment amb la complicitat d'altres creadors, adreçades a lectors que se les vulguin fer seves. En performances, en muntages coreogràfics, enregistrades en pòdcast, musicades, il·lustrades, exposades al costat de les obres que me les han inspirades.  La darrera gran presentació en format performance va ser el 2019 i van protagonitzar-la les proses poètiques i les obres d'art del llibre digital 'Bombes de llavors' (vegeu-ne aquí la crònica)

 El 2020, durant el confinament vaig iniciar-me en l'aprenentatge d'un nou codi comunicatiu a partir de materials sensibles de l'univers subjectiu. He recreat poemes propis en format tridimensional, amb objectes que tenen història: cartrons ondulats, papers i teixits on he fet estampacions botàniques, poemes enrotllats en bobines de fusta, en llicorella, fixats en bastons i en escorces, subjectes amb agulles d'arquet i filats de galliner. (Vegeu-ne aquí un recull)

Els nous projectes en curs —petites escultures mòbils, microllibres enrotllats en bobines de fil, llibres desplegables— també estotgen poemes cal·ligrafiats i enregistrats en pòdcast.  Com fins ara, a mesura que els vagi acabant els compartiré a la xarxa amb tothom que estigui interessat a fer-se preguntes a través de la poesia i de l'art.