07 de desembre 2020

OBRES ORIGINALS DE FINA VECIANA. BOTIGA ON LINE

Poesia en cada pintura de la Fina Veciana, 
per regalar per aquestes festes especials (i tant!)
Cliqueu la imatge per accedir a la web
 
 
Just abans de començar aquest apunt llegeixo: «la finalitat de l'art és aturar la nostra atenció enmig de la distracció», una definició que em serveix en safata Edward St. Aubyn (Londres, 1960) a la novel·la No tinc paraules.
Sovint aturo la meva atenció en les obres d'art de Fina Veciana, artista reusenca que ara ha fet un pas important de difusió de la seva obra a la xarxa.  El pas es diu finaveciana.com, web personal amb botiga on line. Una galeria virtual on poder aturar la nostra atenció, gaudir plàcidament de les pintures i adquirir-les en un entorn segur. Obres originals de moltes mides i formats, creades sobre suports diversos, amb varietat de preus. 
M'agrada compartir aquesta nova finestra a l'univers artístic de Fina Veciana,  perquè soc una entusiasta de la seva obra, però també perquè qui no la conegui s'aturi —enmig de la distracció—i es deixi corprendre amb el seu art íntimament bategant, que crea llaços emocionals amb qui el gaudeix.
 

 
Per celebrar el nou web, l'artista farà el sorteig d'un lot entre totes les persones que realitzin una compra a la botiga on line durant el mes de desembre. Vegeu-lo:
-1 calendari 2021
-1 llibreta amb coberta original
-1 pack de 12 postals impreses
-1 xapa original amb imant
-2 xapes originals amb agulla