03 de juny 2018

EL MERCAT DOMINICAL DE SANT ANTONI

Parada del Mercat Dominical de Sant Antoni.  © Paüls

Mercat dominical de Sant Antoni 2018. © Paüls
Després de quatre anys de provisionalitat, el  Mercat Dominical de Sant Antoni de Barcelona ha deixat la carpa del carrer Urgell per envoltar sota de marquesines el nou Mercat de Sant Antoni.
Hi trobem el mateix material de sempre, un nostalgiari massegat amb més visitans que compradors i col·leccionistes, si més no avui.
Les famílies que intercanvien cromos continuen repetint el tengui, tengui... a les mateixes voreres i alguns, avui, resguardats de la pluja sota les marquesines dels comerciants de roba.

Intercanvi de cromos.  © Paüls
Diuen que el veïnat podrà aprofitar l'ombra de les marquesines del mercat dominical com a lloc de repòs i conversa. Per això, demanen seients i un espai de jocs per a la canalla. Esperem que tot plegat sigui compatible en aquesta zona al voltant el Mercat de Sant Antoni recuperada per als vianants i la convivència.



PS. 13 d'agost de 2018. La carpa del carrer Urgell s'ha començat a desmuntar després que al juny el mercat dels Encants de Sant Antoni passessin a les marquesines noves que envolten el mercat.