01 d’agost 2018

ELS OCELLS, JOC DE THE NATURAL MEMORY

Litte Birds Edition.  Natural memory
Big Birds Edition.  Natural memory
«Una joguina per a tota la vida», eslògan amb què The natural memory presenta uns jocs de memòria i coneixements en exquisides caixes de pi natural. N'acaben de sortir al mercat dues amb els ocells com a protagonistes,  fotografiats per l'ornitòleg vallenc Màrius Domingo de Pedro. Dues caixetes, una amb fitxes de moixons i l'altra d'ocells grans.
És un joc intergeneracional que  exercita la memòria, el control motriu, la relació amb els altres, el desenvolupament del llenguatge, el coneixement de l'entorn, la creativitat i l'atenció.  60 peces en total de les quals 20 són imatges dels diferents ocells, 20 són dels diferents ocells amb el seu nom tècnic i en català i les altres 20 peces recullen les diferents característiques dels ocells. Les peces (8,6 x 5,6 x 0,9 cm) s'han imprès sobre vinil amb tintes ecològiques i es poden rentar. Es desen dins d'una caixeta amb nansa (37 x 11 x 11 cm). El preu de cada caixeta: 56,95 € (iva inclòs)
Les ha editades l'empresa familiar Aprop Solucions i Proximitat, S.L., de Sant Climent de Llobregat, al capdavant de la qual hi trobem Toni Garcia, treballador social, antropòleg, professor, que es defineix com a amant de la natura, creador, apassionat del dia a dia i  innovador, que ens regala aquesta joia per gaudir i aprendre.



Per saber-ne més:

Natural memory
contacte: 609844939