04 de maig 2016

SETMANA DE LA POESIA, BARCELONA 2016

http://lameva.barcelona.cat/barcelonapoesia/ca

Descarregueu-ne aquí el programa

Avui, dimecres 4 de maig, amb el lliurament del premi dels Jocs Florals de Barcelona 2016 s'inicien les activitats de la Setmana de la Poesia a Barcelona. L'historiador Stefano Maria Cingolani recordarà Ramon Llull, escriptor, místic i filòsof del qual enguany es commemora el VII centenari de la mort.
També avui Llull serà protagonista al Verger del Museu Frederic Marès, en el recital 'Cos a cos'. Al pati del Marès, Carme Callol, Pepa López i Biel Mesquida recitaran el Llibre d'Amic i Amat entrellaçat amb les Perles de Verdaguer (els càntics de Llull en vers) i Llibre d'amic. Cos a cos, de Joan Vinyoli (pinzellades biogràfiques i literàries de Llull i Verdaguer).
Enguany el Palau de la Virreina s'afegeix a la festa poètica amb l'exposició L'atzar és breu, un recull fotogràfic de Toni Moreno, que ha retratat una trentena de poetes catalans, i els ha cosit al costat un vers de la seva obra. Es pot visitar de 10 a 20:30 h
La Setmana es clourà dimarts dia 10, al Palau de la Música Catalana amb el XXXII Festival Internacional de Poesia de Barcelona.