25 de setembre 2011

TERÀPIA DE SHOCK, SENSE TU

Clip de la cançó Sense tu, banda sonora de la sèrie 
«Polseres vermelles» de TV3


Els components del grup Teràpia de Shock són els autors de la cançó Sense tu, que forma part de la banda sonora de la sèrie «Polseres vermelles», de TV3.  Són joves, sensibles i enèrgics, i connecten molt bé amb el públic preadolescent i adolescent. Omplen allà on els contracten amb un públic majoritàriament adolescent, però també amb els seus acompanyants discrets, —pares i mares— i que no perden de vista els seus plançons entre la gernació, tal com ha passat en l'actuació en el concert multitudinari a l'avinguda de la Reina Maria Cristina, en el marc dels actes de les Festes de la Mercè 2011.
Els Teràpia de shock tenen una altra gran cita a Barcelona: el 10 de desembre al teatre Apolo, amb les entrades esgotades. Els organitzadors del concert han aconseguit un permís per fer una excepció en la normativa vigent i  permetre l'entrada als menors de setze anys a la sala. Els menors hauran de seguir unes normes: hauran d'entrar-hi acompanyats del tutor legal que signarà un document amb les dades, prèvia presentació del DNI, el del menor i el llibre de família. 
El clip de la cançó Sense tu que encapçala aquest post ha estat reproduït més d'un milió de vegades. Els Teràpia de shock són un fenomen de popularitat a la xarxa i sembla que en directe no deceben la seva concurrència. Que duri.