09 de juny 2016

LA TORRE DELS LLIBRES 2016


La plataforma per al foment de la lectura Xim i Xesca, impulsa el projecte «La Torre dels llibres 2016», adreçat a totes les escoles que hi vulgueu participar. Consisteix en un joc per incentivar la lectura. En 10 setmanes els nens i nenes de 6 a 12 anys hauran de llegir tants llibres com l'alçada de la Sagrada Família. Això suposarà llegir entre tots 8.500 llibres.
És el primer any que s'organitza aquesta iniciativa a Catalunya. «Bücher Türme» (Torre de Llibres) es va posar en marxa fa cinc anys a Hamburg, promoguda per l’escriptora alemanya de literatura infantil i juvenil Ursel Scheffler. Amb més d'un milió de llibres llegits, ha assolit l’alçada de diferents torres i edificis emblemàtics de diverses poblacions d’Alemanya.  Ursel Scheffler, fa el seguiment de la Torre de Llibres de la Sagrada Família a través de la seva pàgina www.büchertürme.de

Per participar-hi, caldrà que l'escola s'inscrigui al projecte «La Torre dels llibres 2016» a través del web Xim i Xesca  Hi ha temps fins al 15 de juny!