15 de març 2016

PREPARANT #jollegeixo


Per tercer any m'adhereixo a la iniciativa de la UOC de fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català. Enguany he triat versos d'autors catalans que ens parlen de l'èxode i del dret a una vida digna.  El fotògraf Fabián Azul ha seleccionat una dotzena de fotografies per als versos. Els publicarem en aquest mateix blog, a Facebook i a Twitter.

Com participar en el III Dia de la poesia catalana a internet (17 de març):
  • A Twitter: piulant versos i enllaços sobre poesia catalana amb les etiquetes:, #jollegeixo, #diapoesia, #poesiacatalana, #piulempoesia, #dmpoesia
  • A Facebook i a Google +: compartint els vostres versos preferits a les diferents accions promogudes pel Dia de la poesia catalana a internet.
  • A la blogosfera: escrivint una entrada sobre poesia catalana al vostre blog. Si ens n’informeu a lletra@uoc.edu en farem difusió a les nostres xarxes socials.
  • A Instagram: fent una fotografia del vostre poema preferit o de la portada del poemari que recomaneu. Si hi afegiu l'etiqueta #jollegeixo que ens permetrà visualitzar les vostres imatges des d'aquest catàleg digital.
Per saber-ne més:
http://lletra.uoc.edu/ca/projectes/dia-de-la-poesia-catalana-a-internet