08 d’octubre 2018

BIBLIOTECA INFANTIL DEL CENTRE DE LECTURA, DEU ANYS MOVENT EL MÓN

https://www.centrelectura.cat/cdlweb/?page_id=2230#8
Cliqueu la imatge per fer una visita virtual a la sala Vidal Llecha
Biblioteca Infantil del Centre de Lectura
Estem d'enhorabona, a la Biblioteca Infantil del Centre de Lectura s'hi mou el món!  La biblioteca reusenca serà pionera en la presentació presencial d'un llibre publicat només en suport digital. Durant la celebració del X aniversari que tindrà lloc el dissabte, 20 d'octubre, a les 11:30, s'hi estrenarà en primícia el conte Qui hi ha sota el barret?, un àlbum il·lustrat del qual sóc coautora amb la il·lustradora reusenca Rosa Virgili. Serà una festa intergeneracional, oberta als lectors menuts, als seus familiars, als socis de l'entitat i a tothom qui vulgui desitjar molts anys a la funció inspiradora d'aquest espai cultural.

A les biblioteques, s’hi mou el món!, és el lema de Què fem a les biblios? que la Biblioteca Infantil i Juvenil del Centre de Lectura promou i consolida des de fa deu anys amb tot tipus d'activitats de foment de la lectura. Compta amb 10.000 llibres, 1.150 títols de fons audiovisual i ha realitzat més de 17.000 préstecs. Recomano que descarregueu les Activitats de tardor i llegiu l'article de Montserrat de Anciola, cap  de la Biblioteca del Centre de Lectura.

L'aniversari coincideix amb dues noves propostes de dinamització lectora: d'una banda, l'activitat Explica'm un conte!, adreçada a infants d'entre 6 i 9 anys, donarà a conèixer contes de tota mena amb el suport de tallers manuals i jocs. Per l'altra, el nou Club de Lectura, per a joves d'entre 11 i 14 anys, servirà com a espai per compartir llibres i aprofundir en les lectures que s'aniran proposant mensualment.

La Biblioteca Infantil i Juvenil del CdL és una biblioteca privada amb voluntat de servei públic, per això, a més de l'accés usual pel fet de ser soci de l'entitat, gràcies a un  conveni amb les Biblioteques Públiques de Reus, poden fer ús de les instal·lacions i participar de franc en la majoria d'activitats els infants i joves que en tinguin carnet i el presentin.

Per saber-ne més:
mvidal@centrelectura.org

o visitant la biblioteca/videoteca:
De dilluns a divendres:
matins: 10.00 - 13.00
tardes: 17.00 - 20.30

Dissabtes:
matins: 10.00 - 13.00
tardes: 17.00 - 20.00