08 de setembre 2016

CAMÍ DE FESTA, 40 ANYS DE TEATRE LLIURE

LA CITA: 
Teatre Lliure de Montjuïc i plaça Margarida Xirgu
Dissabte, 10 de setembre, de 16:00 h a 20:00 h
Camí de nit, 1854, de Lluís Pasqual. Teatre Lliure, 1976
Camí de nit, 1854, del reusenc Lluís Pasqual, es representava aquest desembre fa 40 anys al Teatre Lliure de Gràcia. S'obria amb aquesta obra quatre dècades d'espectacles, de records i de vivències compartides. El tret de sortida de la celebració tindrà lloc a la plaça Margarida Xirgu, aquest dissabte, amb Camí de Festa —així l'ha anomenat Joan Font, de Comediants, que l'ha ideada i n'assumeix la coordinació—. Hi és convocat tothom, en especial els espectadors i artistes del futur, tot i que no serà una festa exclusivament infantil.  
«Camí de Festa és desplegament interactiu, mig taller, mig instal·lació i mig espectacle. Tallers, laberints, jocs d’escacs de mida natural, sales de maquillatge, jocs d’expressió escènica, espais de creació escenogràfica, una banda per fer música en directe, Dj’s per obrir ball...
Serà un Camí de festa, una fira a l’entorn del fet escènic, un nou ritual d’inici per a la temporada que comença, amb el qual volem portar petits i grans pels viaranys de la creació teatral en el seu vessant més lúdic. La tarda culminarà, com totes les festes d’aniversari, amb un pastís molt especial...»

Entrada lliure (aneu-hi disposats a fer cua!)