05 de novembre 2014

TALLERS CREATIUS DE NOVEMBRE A CAL MASSÓ

El Centre d'Art de Cal Massó es va consolidant com a espai creatiu d'alt nivell. Durant els dissabtes de novembre, l'artista plàstica Fina Veciana (Reus, 1971) dirigirà els tallers de dibuix, pintura i manualitats per a infants. Veciana és graduada en l'especialitat de pintura mural, a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de la Diputació de Tarragona. Actualment té l'estudi a Reus. (Vegeu-ne  el CATÀLEG).
Essencialment pintora, però també autora de peces de bijuteria original, instal·lacions, escenografies, performances, il·lustració de llibres, decoració d'aparadors... El conjunt de la seva obra transmet contemporaneïtat, sense renunciar al patrimoni dels objectes recuperats de la memòria, una figuració particular i simbòlica.
Veciana compta amb una dilatada experiència docent. Els participants d'aquests tallers alternaran les manualitats amb procediments pictòrics, en unes sessions construiran joguines a partir de materials reciclats, d'altres faran dibuix al natural i d'altres pintaran amb draps, esponges, sanguines... sota la mirada creativa d'aquesta artista singular i multidisciplinar.

La cita:
8, 15, 22 i 29 de novembre, d'11:00 a 13:00 h
Centre d'Art Cal Massó (pròsper de Bofarull, 7 Reus)


Informació i inscripcions: 
info@calmasso.cat    —   finaveciana@hotmail.com
977269 629  —  667493813