28 d’octubre 2023

'THE ROCKY HORROR SHOW', AL TEATRE COLISEUM

The Rocky Horror Show. Autor: Richard O'Brien
Direcció musical i arranjaments: Charlie Ingles
Direcció: Christopher Luscombe. Teatre Coliseum, Barcelona
La companyia del musical The Rocky Horror Show celebra cinquanta anys amb una gira europea que ha començat a Barcelona. Directament del West End de Londres al Coliseum, en versió original anglesa i sobretitulat en espanyol. L'espectacle porta més de 30 milions d'espectadors, que aviat són dits, acumulats de trenta països de tot el món i vint traduccions.
A la platea hi ha claca per intervenir amb rèpliques previstes al llibret, quan parla el narrador. Hi ha espectadors que van disfressats. Com sempre al Coliseum, els espectadors van armats amb crispetes i begudes que han comprat a l'entrada. A punt per a la festa.
El macromuntatge de la galàxia Transsexual de Transilvània es va estrenar el 1973 i no s'ha readaptat tot i els canvis socials. Una parella jove, Brad i Janet, tenen avaria al cotxe una nit de tempesta i refugien en un casalot. Allà els acull una troupe de personatges excèntrics que els desperten la sensualitat. Música en directe per un divertimento amb trama de terror, de ciència-ficció i de comèdia, magníficament executat, tant les cançons com les coreografies. Excepcional. 10/10

Llegiu-ne la crítica d'Andreu Sotorra a «Clip de Teatre»

*

Extracte de la crítica en àudio al canal SPOTIFY