16 de juliol 2020

PROJECTE 'TERRATS EN CULTURA'


Durant el primer confinament, hem pogut comprovar que els terrats comunitaris s'han revaloritzat més que mai. El veïnat s'hi alternava en horaris per fer gimnàstica, ballar, prendre el sol. S'hi han fet paelles familiars, s'han fet servir de taller per petites reparacions i alguns estadants han endreçat el traster. A casa nostra hem gaudit d'aquest espectacle natural en directe, en paral·lel a la utilització de la terrassa privada del nostre àtic.


Ara, la productora Coincidències ha anunciat el programa del 2020 de teatre, dansa i música que tindrà lloc entre els mesos d’agost i octubre, tots els dijous, en diversos terrats de barris de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat.
Entre les propostes previstes hi ha la representació a l’Eixample (6 agost) de Les coses excepcionals, de Duncan Macmillan. El barri de les Tres Torres (13 agost) rebrà la conferència-concert de Xavi Lozano en col·laboració amb la sommelier Clara Dalmau. El barri del Poble-sec comptarà amb la dansa d’Helena Gispert i Miquel Barcelona i música d’Oriol Mula amb una aproximació a la memòria històrica. La compositora i cantant Marta Knight actuarà al barri de la Pau (27 agost) amb un concert entre indie, folk i rock.
La tardor (16, 17 i 18 de setembre i 8 d’octubre) serà el torn de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, amb un espectacle de tango, el concert de la vigatana Carla Serrat i el del cantautor Alessio Arena, a més d’un espectacle de coplas dirigit per Marc Rosich i Marc Sambola amb l’actor i cantant Joan Vàzquez, que s’ha especialitzat en el personatge d’Ocaña.


Si teniu un terrat o un pati us podeu oferir 
com a amfitrions al web de COINCIDÈNCIES
També hi podeu fer reserva d'entrades (15€)