05 d’octubre 2019

'LA TIENDA DE LOS HORRORES', AL COLISEUM

La Tienda de los Horrores (Little Shop of Horrors). Basada en la pel·lícula homònima de Roger Corman amb guió de Charles Griffith. Llibret i lletres: Howard Ashman. Música: Alan Menken. Traducció: Marc Artigau. Direcció musical: Manu Guix. Direcció: Àngel Llàcer i Manu Guix. Teatre Coliseum, Barcelona.

Hem vist dues vegades aquesta producció del musical clàssic La tienda de los Horrores, que signen Àngel Llacer i Manu Guix. La primera, pocs dies després de l'estrena, quan faltaven vint ninuts per acabar  la informàtica va fallar i es va haver de suspendre la funció. Un monòleg per fer temps de José Corbacho ens va salvar de no tornar enrabiats a casa. Al cap d'uns dies, la segona representació respirava bé des de bon començament. Potent,  ben cantada, ben ballada (fantàstic trio The Sey Sisters), ben il·luminada i, en fi, explicada amb tanta energia i talent que no podíem quedar sinó amb la boca oberta pel treball ben conjuntat, excepcional.
Seymour i Audrey estan secretament enamorats i treballen en una petita floristeria d'Skid Row, un barri pobre de Nova York. La noia és dependent d'una parella que la maltracta. Però, una planta carnívora que el xicot està criant a la rebotiga canviarà la vida dels protagonistes. Una planta molt, molt golafra, de dos-cents quilos (manipulació: Quim Molina; veu: Manu Guix) que ens enamora i ens esgarrifa. Però no cal endolcir el conte ni tan sols per als infants. 9/10