21 d’abril 2018

COL·LECCIÓ #MESTIMO, DE FINA VECIANA, A CALAIX DE SASTRE

Col·lecció #mestimo 36 pintures (sobre tela, 20 x 20 cm)
Projecte #mestimo #melregalo, de Fina Veciana
L'artista reusenca Fina Veciana presenta en primícia al mercat d'artesania «Calaix de Sastre» una col·lecció de trenta-sis pintures inspirades en dones, realitzades durant trenta-sis dies correlatius. Per saber-ne més: https://www.instagram.com/finaveciana/
I, ara, una informació en primícia, també, per als lectors d'aquest apunt: paral·lelament al treball de la Fina Veciana he anat fent la meva interpretació dels quadres i m'han suggerit paraules que presentarem en breu la pintora i jo en una edició digital conjunta. Si tenim en compte que molts quadres de la col·lecció s'han anat adquirint a mesura que es creaven, després d'aquest mercat d'artesania —naturalment—, ja tindran qui els admiri i els estimi en privat, per tant, serà agraït per a la resta de mortals poder gaudir aquestes petites obres d'art aplegades i, si els flaixos dels mots no hi fan nosa, ja serà un gran què. En tornarem a parlar, aviat, doncs.

La cita:
Sala la Llotja (Pl. Prim, 6, Reus) 
Dies: 21, 22, 23 i 28 i 29 d'abril. 
Horari: 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00


Vegeu la publicació digital Estimo la dona que sóc: #mestimo amb les 36 pintures de la col·lecció #mestimo acompanyades de textos de Lena Paüls i pròleg de Carme Andrade: