18 d’abril 2015

MÓN LLIBRE 2015 (SANT JORDI PETIT)



¿Què? «Món Llibre», festival de literatura per a infants, anomenat popularment «Sant Jordi Petit».
¿On? Al voltant del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).
¿Quan? Cap de setmana anterior a Sant Jordi (enguany, 18-19 d'abril).
¿Quina és la novetat d'aquesta edició? S'hi vendran llibres infantils i juvenils.


Món Llibre ha arrencat amb una programació de més de cent activitats a l'entorn de la literatura i dels llibres, entre les quals les dedicades a la celebració dels 150 anys de la publicació d'Alícia al país de les meravelles, de Lewis Caroll.
A l’auditori del CCCB s'hi programen obres de teatre com el relat de Pere Calders Raspall, a càrrec de Teatre Nu, el teatre d’ombres i cançons Xarop de cargol de la cia Mercè Framis, o els contes clàssics de L’estaquirot teatre. Per la seva banda, a l’auditori del MACBA s'hi riurà amb l’humor de la pallassa La Bleda a Tut turutut la princesa.
Els nadons i els primeríssims lectors (0 a 5 anys) podran gaudir, al Convent dels Àngels, amb l’espectacle Little night o entrar al Petit Cinema a veure contes animats i sentir cançons de bressol d’arreu del món.
Els il·lustradors invitats en aquesta edició són  el portuguès André Letria, la barcelonina Carme Solé Vendrell i Pep Boatella, l’autor del cartell.

Una festassa, amb el bon temps que, ja es veu, ens acompanyarà.