13 de setembre 2012

MELMELADA DE MÓRES

L'endemà de l'endemà d'aquest 11 de Setembre. Sí, que ha passat res. No tinguem por.
Preparem el rebost per a l'hivern. Hem anat a collir móres d'esbarzer pels voltants dels rentadors públics, a Duesaigües. En aquesta època alguns fruits ja han caigut a terra i els que queden als arbustos són maduríssims. En fem melmelada així:
1 Kg de móres madures
1/2 Kg de sucre
1/2 got d'aigua
Suc i pell ratllada d'una llimona

Hem netejat les móres al raig d'aigua, posades en un colador, i n'hem tret les cues seques. Les hem bullides dos minuts amb mig got d'aigua i les hem anat aixafant. Hi hem afegit mig quilo de sucre, el suc d'una llimona i la pell ratllada. Hem tornat a posar-les al foc vint minuts. Hem esterilitzat els pots (4 de petits) al bany maria.

És molt el que m'heu donat, 
però demano més encara.
R. TAGORE. El jardiner