12 d’abril 2013

MUNTANYUM, PRESENTACIÓ EN SOCIETAT

La presentació en societat de  MUNTANYUM, Fira rural, de viatges i muntanya, al Palau Bofarull de Reus va ser un èxit, segons m'informen Carmina Mauri Mestre i Fany Alberich Alberto, de l'equip de redacció de «Duesaigües. La Revista» i amables corresponsals d'aquest blog.

Jordi Foraster, coordinador del projecte, en va fer la presentació d'objectius, de temàtiques i del programa d'actes. L'alcalde, Josep Llebaria, va fer una síntesi de la història del poble i va explicar el que suposa aquesta fira per a la vila. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va assegurar que aquesta iniciativa  posarà en valor el territori i suposarà un impuls econòmic i comercial per al municipi i la comarca del Baix Camp. Als parlaments va seguir un vídeo creatiu de suport i un refrigeri amb productes de la comarca.

Duesaigües té com a punt de mira aquesta iniciativa innovadora, "una fira única a les nostres contrades que farà que persones de diferents indrets coneguin un lloc inèdit, envoltat de natura i pau.", diu la Fany. Una fira que, segons la Carmina "supera amb escreix les expectatives pel seu contingut." D'altres assistents a la presentació consideren que la fira MUNTANYUM és "una aposta arriscada", "diferent i inesperada per un poble tan petit." L'acurada presentació de MUNTANYUM ha comportat un acte ple de complicitats que augura una bona font de sinergies per a Duesaigües.

MUNTANYUM 
Duesaigües, del 2 al 5 de maig

Aquest apunt s'ha fet amb els comentaris de (per ordre alfabètic): Fany Alberich, Sebastià Bondia, Joaquim Casado, Joan Ciurana, Carles Francisco, Carmina Mauri, Francesc Mauri,  Josep M. Nolla, Joan B. Rabascall, Enriqueta Sedó i Josep M. Serrat.